ValleiZon brengt ENERGIE in de Vallei

 

 

 

 

 

 

 

 

PERSBERICHT - Publicatie datum 19-12-2018

 

EERSTE LEDENBIJEENKOMST 'ZONNEDAK NIEUW WILDENBURG'

 

Leden Energiecoöperatie ValleiZon besluiten tot installatie zonnepanelen

 

De leden van de Energie Coöperatie ValleiZon-Nieuw Wilgenburg hebben op dinsdag 18 december j.l. tijdens hun eerste algemene ledenvergadering in De Groene Belevenis, Leusden, besloten tot aanleg van het zonnedak op de veeschuur van boer Frans van de Lagemaat aan de Hamersveldseweg. De Energie Coöperatie gaat op 2/3 deel van het dak 225 stuks zonnepanelen installeren. Er is nog ruimte voor ca. 90 stuks panelen voor late aanmelders die duurzaamheid in Leusden willen stimuleren.

 

Aanmelden nog mogelijk

Leusdenaren die nog gebruik willen maken van de z.g. “postcoderoos regeling” die speciaal is voor mensen die geen zonnepanelen op eigen dak willen of kunnen plaatsen, hebben tot dinsdag 15 januari 2019 tijd om de resterende panelen aan te schaffen. Voordeel is dat men de betaalde energiebelasting terug krijgt + BTW, die kan oplopen tot 17 ct. per gebruikte KwH. Daarnaast verkoopt de Coöperatie de opgewekte energie voor haar leden en kan er een aardig bedrag overblijven bij veel zonneschijn zoals afgelopen zomer.

 

Aanleg begin 2019

De contractpartner voor dit project is de firma Energie van Hollandsche Bodem uit Elst die de werkzaamheden gaat uitvoeren in de eerste maanden van het nieuwe jaar. Als openingsdatum is gepland 21 maart 2019, het begin van de lente.

 

Nieuw bestuur

Tijdens de ledenvergadering werd een

nieuw bestuur gekozen. Als secretaris is

gekozen mevr. Gerda Wiertz, als

penningmeester dhr. Lucien Roelofs

(rechts) en herkozen als voorzitter werd

dhr. Jaap Ketel.

 

 

Meer weten?

Contact via telefoonnummer 033 - 434 35 00 of 06 53 26 17 71,  of een mail naar info@valleizon.nl of kijk op website www.valleizon.nl.

 

 

 

 

Meer informatie en contact: Ing. Jaap H. Ketel, Sluithek 4, 3831 PB, Leusden

 

Tel. 033-4343500 – Mob. 06-53261771  Email: info@valleizon.nl